Administratieve diensten

De financiële administratie is de basis van financiële rapportages en fiscale aangiften. Van belang is dat gegevens vakkundig en tijdig worden geregistreerd.

U als ondernemer bepaalt hoe u de samenwerking vorm wilt geven. Elke vorm van samenwerking met welk boekhoudprogramma dan ook is mogelijk.

Uw eventuele keuze voor een programma zal mede afhankelijk zijn van of u uw administratie zelf wilt voeren of u de administratie (gedeeltelijk) wilt uitbesteden en of u de wens heeft om op afstand mee te kunnen kijken of op afstand te kunnen worden begeleid.

Het vastleggen in een online boekhoudprogramma behoort tot de mogelijkheid, zie onder het kopje online voor de voordelen en mogelijkheden.

Hoe beter de samenwerking en tijdige verwerking is, des te beter is de inzage in de financiële administratie van uw onderneming.

Wilt u uw administratie (gedeeltelijk) zelf voeren of geheel uitbesteden? Ik wil u hierbij graag begeleiden en ondersteunen.

Online

Eén van de voordelen van online boekhouden is dat u 24/7 uw administratie kan bereiken waar u ook bent, via internet, smartphone of tablet.

Online samenwerken tussen ondernemer en accountant is gemakkelijk en efficiënt. Dezelfde gegevens kunnen worden benaderd zonder het uitwisselen van back-up's.

Door ervaring, een heldere opzet van de software en kostenstructuur, uitbreidingsmogelijkheden en handige applicaties werk ik zelf met Exact Online.

Als ondernemer heb je binnen Exact online de keuze uit 3 abonnementen (desgewenst verder uit te breiden). Bij aanschaf van één van deze abonnementen voert u zelf de administratie en kan er op afstand met u worden meegekeken en worden bijgestuurd.
Ook kunt u er voor kiezen de administratieve werkzaamheden te splitsen, waarbij u een deel zelf doet en een deel uitbesteed.

En andere mogelijkheid is dat u de administratie geheel uitbesteed, u kunt dan indien gewenst met een meekijklicentie de administratie 24/7 inzien. U kunt de administratie dan niet bewerken.